4 make-up trucs voor vrouwen om er fris uit te zien na een korte nacht.

SSimone 4 september 2023 21:37

We hebben er allemaal weleens mee te maken: een korte nacht. Of je nu tot in de vroege uurtjes hebt gewerkt, een feestje hebt gehad of simpelweg niet kon slapen, een korte nacht kan ervoor zorgen dat je huid er vermoeid en doffer uitziet. Gelukkig zijn er make-up trucs die je kunt toepassen om er toch fris en uitgerust uit te zien. Hier zijn de 4 essentiële make-up trucs die elke vrouw zou moeten kennen.

Truc 1: Verberg donkere kringen met een goede concealer

Een van de belangrijkste make-up trucs voor vrouwen na een korte nacht is het gebruik van een goede concealer. Donkere kringen onder de ogen zijn vaak een duidelijk teken van slaapgebrek en kunnen je er vermoeid doen uitzien. Kies voor een concealer die een tint lichter is dan je huidskleur en breng deze in een driehoeksvorm aan onder je ogen. Dit zal de donkere kringen camoufleren en je ogen een wakkere uitstraling geven.

Truc 2: Gebruik highlighter voor een stralende teint

Een andere geweldige truc om er uitgerust uit te zien, is het gebruik van highlighter. Door highlighter op de juiste plaatsen aan te brengen, zoals op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen en op de brug van je neus, kan je huid er stralend en fris uitzien, zelfs na een korte nacht.

Truc 3: Kies voor een lichte oog make-up

Als je moe bent, kan zware oog make-up je ogen er kleiner en vermoeider doen uitzien. Kies in plaats daarvan voor een lichte oog make-up. Gebruik een lichte, glanzende oogschaduw op je oogleden en een dunne lijn eyeliner om je ogen te definiëren. Dit zal je ogen groter en wakkerder doen lijken.

Truc 4: Geef je huid een gezonde gloed met een getinte moisturizer

Een getinte moisturizer kan wonderen doen om je huid er fris en stralend uit te laten zien. Het voegt niet alleen een vleugje kleur toe aan je huid, maar hydrateert het ook, waardoor het er gezond en levendig uitziet.

Hier is een handig overzicht van de 4 make-up trucs:

Truc Beschrijving
Concealer Verberg donkere kringen met een concealer.
Highlighter Geef je huid een stralende teint met een highlighter.
Lichte oog make-up Kies voor een lichte oog make-up om je ogen groter en wakkerder te laten lijken.
Getinte moisturizer Geef je huid een gezonde gloed met een getinte moisturizer.

Met deze 4 trucs in je make-up routine na een korte nacht kan je er zeker van zijn dat je huid er fris en uitgerust uitziet, ongeacht hoeveel slaap je de nacht ervoor hebt gehad. Het is altijd belangrijk om goed voor je huid te zorgen en de juiste make-up producten te gebruiken.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.