4 tips voor vrouwen om snel van een bad hair day af te komen

SSimone 16 augustus 2023 07:01

We hebben allemaal wel eens van die dagen. Je wordt wakker, kijkt in de spiegel en je haar wil gewoon niet meewerken. Een slechte haardag, ofwel bad hair day, kan je hele dag verpesten. Maar voordat je de deur uitgaat met een pet op, zijn hier 4 snelle en makkelijke tips om je dag te redden!

1. Vlechten

Vlechten is een geweldige manier om een slechte haardag om te toveren naar een goede. Het helpt om de aandacht af te leiden van eventuele pluizigheid of vet en voegt wat structuur en stijl toe aan je look. Probeer een losse vlecht aan de zijkant of een vissengraatvlecht voor iets anders.

2. Droogshampoo

Een andere snelle oplossing voor een slechte haardag is droogshampoo. Deze geweldige uitvinding kan je haar er in een paar seconden weer fris en volumineus laten uitzien. Het absorbeert overtollige olie en geeft je haar wat extra textuur, wat geweldig is voor het stylen.

3. Accessoires

Accessoires zijn je beste vrienden op een slechte haardag. Ze kunnen je look compleet veranderen en de aandacht wegtrekken van je haar. Denk aan leuke haarspelden, bandana's, hoofdbanden of een stijlvolle hoed.

4. Opsteekkapsels

Opsteekkapsels zijn ook een geweldige optie voor als je haar niet wil meewerken. Een eenvoudige knot of paardenstaart kan een lange weg gaan. Ze zijn makkelijk te doen, zien er stijlvol uit en helpen je omgaan met pluizig of onhandelbaar haar.

Tip Beschrijving
Vlechten Leidt de aandacht af van pluizigheid of vet en voegt structuur en stijl toe
Droogshampoo Maakt je haar fris en volumineus in een paar seconden
Accessoires Verandert je look en leidt de aandacht af van je haar
Opsteekkapsels Makkelijk te doen, ziet er stijlvol uit en helpt bij pluizig of onhandelbaar haar

Probeer deze tips de volgende keer dat je wakker wordt met een slechte haardag. Ze zijn makkelijk, snel en kunnen je dag echt redden. Vergeet niet, een slechte haardag is geen reden om je geweldig te voelen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.