5 snelle en eenvoudige hairstyling trucs voor vrouwen met een druk schema

NNicoline 28 augustus 2023 07:17

Iedere vrouw kent het wel: de wekker gaat, je kijkt op de klok en realiseert je dat je nog maar een half uur hebt om je klaar te maken voor een drukke dag. Je springt onder de douche, kleedt je aan en dan komt het moment waarop je naar je haar kijkt. Soms wil je dat het gewoon vanzelf goed zit, maar helaas is dit niet altijd het geval. Voor de vrouwen onder ons met een druk schema, zijn hier vijf snelle en eenvoudige hairstyling trucs.

 1. De paardenstaart met een twist

  Een klassieke paardenstaart kan een beetje saai zijn, maar met een kleine draai wordt het opeens een stuk interessanter. Maak eerst een hoge paardenstaart. Neem vervolgens een klein deel van de paardenstaart en draai dit rond het elastiekje. Zet het vast met een onzichtbare speld. Het is snel, makkelijk en ziet er fantastisch uit.

 2. De 'messy bun'

  Dit is een perfecte haarstijl voor de dagen waarop je haar niet mee wil werken. Maak een losse paardenstaart, draai je haar in een losse knot en zet het vast met speldjes. Trek een paar plukjes los voor een ongedwongen look. Het resultaat is een casual, maar stijlvolle haarstijl die je in een paar minuten kunt maken.

 3. De vlechtband

  Dit is een romantische en vrouwelijke look die super eenvoudig te maken is. Neem een pluk haar vanaf je slaap en begin deze te vlechten. Blijf vlechten tot je de andere kant van je hoofd bereikt en zet de vlecht vast met een onzichtbare speld. Deze look is perfect voor een drukke dag op kantoor of een avondje uit.

 4. De 'half updo'

  Deze haarstijl is de perfecte balans tussen los haar en een updo. Neem de bovenste helft van je haar en zet dit vast met een elastiekje of speld. De rest van je haar laat je loshangen. Deze haarstijl is snel, eenvoudig en ziet er geweldig uit bij elke haartype.

 5. De 'top knot'

  Deze look is perfect voor de dagen waarop je haast hebt. Maak een hoge paardenstaart, draai je haar in een strakke knot en zet het vast met speldjes. Dit is een snelle en chique look die perfect is voor elke gelegenheid.

Hier is een tabel met een overzicht van de verschillende haarstijlen en de tijd die je nodig hebt om ze te maken

Haarstijl Benodigde tijd
Paardenstaart met een twist 2 minuten
Messy bun 3 minuten
Vlechtband 5 minuten
Half updo 3 minuten
Top knot 2 minuten

Met deze snelle en eenvoudige hairstyling trucs kun je er, zelfs in de haast, nog steeds geweldig uitzien. En het belangrijkste is dat je niet veel tijd hoeft te investeren. Dus, de volgende keer dat je wekker gaat en je denkt dat er geen tijd is voor een goede haarknipbeurt, denk dan aan deze tips! Zelfs met een druk schema kun je er nog steeds fantastisch uitzien.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.