5 vrouwelijke podcasts die elke vrouw moet beluisteren

SSimone 13 september 2023 15:52

In een wereld vol informatie en entertainment zijn podcasts een fantastische manier om te leren, ontspannen en inspiratie op te doen. Voor vrouwen is het vooral fijn om te luisteren naar podcasts die zich richten op vrouwen en hun unieke ervaringen. Daarom brengen we je de top 5 vrouwelijke podcasts die elke vrouw moet beluisteren.

1. De Guilty Feminist

Als je op zoek bent naar een inspirerende vrouwelijke podcast, dan is De Guilty Feminist een must. Deze podcast, gepresenteerd door de comedienne Deborah Frances-White, behandelt feministische kwesties met humor en openhartigheid.

2. Stuff Mom Never Told You

Stuff Mom Never Told You is een educatieve podcast voor vrouwen. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen, van geschiedenis tot huidige gebeurtenissen, altijd met een vrouwelijk perspectief.

3. Happier with Gretchen Rubin

Happier is een podcast voor de moderne vrouw. Het helpt vrouwen om gelukkiger te zijn in hun dagelijks leven, met praktische tips en inzichten uit de psychologie.

4. The Broad Experience

Deze podcast over vrouwelijke empowerment is specifiek gericht op vrouwen in de werkwereld. The Broad Experience behandelt onderwerpen zoals gendergelijkheid en carrièreontwikkeling.

5. Call Your Girlfriend

Call Your Girlfriend is een onderhoudende vrouwen podcast over langeafstandsvriendschappen en de uitdagingen die vrouwen in het dagelijks leven tegenkomen.

Hier is een overzichtstabel van de top 5 podcasts, hun presentator en onderwerp:

Podcast Presentator Onderwerp
De Guilty Feminist Deborah Frances-White Feminisme
Stuff Mom Never Told You Anney Reese en Samantha McVey Vrouwen in geschiedenis en cultuur
Happier with Gretchen Rubin Gretchen Rubin Geluk en zelfontwikkeling
The Broad Experience Ashley Milne-Tyte Carrière en gendergelijkheid
Call Your Girlfriend Aminatou Sow en Ann Friedman Vriendschap en sociale kwesties

Deze top vrouwelijke podcasts bieden niet alleen entertainment, maar ook waardevolle inzichten en inspiratie voor vrouwen in alle levensfasen. Of je nu op zoek bent naar carrière-advies, zelfontwikkeling of gewoon iets leuks om naar te luisteren tijdens je vrije tijd, deze podcasts bieden voor elk wat wils.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.