Dagelijks haarmanagement: 3 stijlen voor drukke ochtenden

NNicoline 11 maart 2024 07:06

Heb je ooit voor de spiegel gestaan op een drukke ochtend, geen idee wat je met je haar aan moet? We hebben allemaal daar gestaan. Gelukkig zijn hier drie gemakkelijke en snelle haarstijlen die je kunt uitproberen om je ochtenden minder stressvol te maken.

1. De snelle paardenstaart

Dit is een klassieker en een redder in nood op drukke ochtenden. Je hebt alleen een elastiekje nodig. Trek je haar terug in een hoge of lage paardenstaart, afhankelijk van je voorkeur. Om het netjes te houden, kun je een beetje haargel gebruiken om de babyhaartjes op hun plaats te houden.

2. De halve opgestoken stijl

Deze stijl is perfect voor die dagen waarop je je haar uit je gezicht wilt houden, maar niet helemaal wilt opgeven aan een volledige updo. Pak het bovenste deel van je haar en bind het vast in een losse knot of staart. Laat de rest van je haar los voor een casual en stijlvolle look.

3. De 'ik-heb-hier-tijd-voor' knot

Voor die ochtenden waarop je echt geen tijd hebt, is een rommelige knot altijd een veilige optie. Draai je haar in een knot, zet het vast met een elastiekje en je bent klaar om te gaan.

Tijd-efficiënte haarverzorgingsproducten

Met de juiste producten kan je je haarstijl in een mum van tijd perfectioneren. Hier zijn een paar van de beste haarproducten voor snelle stijlen:

  1. Droogshampoo: Dit product is een must voor drukke ochtenden. Het kan helpen om vettigheid te verwijderen en geeft je haar extra volume.
  2. Haarspray: Een lichte nevel van haarspray kan je haarstijl op zijn plaats houden zonder het te verzwaren.
  3. Crème voor haarstyling: Deze crème kan helpen om je haar te temmen en het de hele dag door te laten glanzen.

Drukke ochtenden hoeven geen stressvolle haarmomenten te betekenen. Met deze snelle en gemakkelijke haarstijlen en de juiste producten kan je je haar in een mum van tijd beheren en er geweldig uit laten zien.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.