Dagelijkse inspiratie: 4 podcasts voor vrouwen over zelfgroei.

SSimone 9 september 2023 10:26

Podcasts zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden, mede dankzij hun gemak en diversiteit aan onderwerpen. Voor vrouwen die op zoek zijn naar dagelijkse inspiratie en tools voor zelfgroei, zijn er talloze geweldige opties beschikbaar. Hier zijn vier inspirerende podcasts gericht op vrouwen en zelfgroei die je niet wilt missen.

1. 'The School of Greatness' met Lewis Howes

Deze podcast, geleid door voormalig professioneel atleet en ondernemer Lewis Howes, biedt inspiratie door middel van interviews met succesvolle mensen uit verschillende levensgebieden. Het is een geweldige luisterervaring voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling en die willen leren van de besten.

2. 'The Life Coach School' met Brooke Castillo

Deze educatieve podcast, gehost door gecertificeerde Master Coach Brooke Castillo, is een schat aan informatie en inspiratie voor vrouwen die streven naar persoonlijke groei. Elke aflevering levert praktische tools en inzichten om je leven te verbeteren.

3. 'UnF*ck Your Brain' met Kara Loewentheil

Als je jezelf wilt bevrijden van zelftwijfel, angst en onzekerheid, is deze podcast zeker het luisteren waard. Kara Loewentheil, een gecertificeerde Master Coach en feministische mindset expert, levert krachtige, transformatieve lessen in elke aflevering.

4. 'The Happiness Lab' met Dr. Laurie Santos

Dr. Laurie Santos, een professor aan Yale University, host deze boeiende podcast die de wetenschap van geluk verkent. Het is een geweldige bron voor vrouwen die streven naar geestelijk welzijn en een gelukkiger leven.

Hieronder vind je nog eens de top 4 podcasts in een overzichtelijke tabel:

Podcast Host Onderwerp
The School of Greatness Lewis Howes Zelfontwikkeling
The Life Coach School Brooke Castillo Persoonlijke groei
UnF*ck Your Brain Kara Loewentheil Zelfbewustzijn
The Happiness Lab Dr. Laurie Santos Welzijn

Podcasts kunnen een krachtig medium zijn voor zelfgroei en ontwikkeling. Met de juiste podcast kun je elke dag inspiratie opdoen, nieuwe dingen leren en jezelf verbeteren. Dus waarom begin je niet vandaag nog met luisteren naar een van deze geweldige podcasts?

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.